A járműre szabott csomagtartó védelem


Szolgáltatás / szerda, március 11th, 2020

Mindenki halott már Murphy törvényeiről, de mégsem szoktuk pontosan használni „jövendöléseit”.

“Úgy kell értelmezni, hogy ha valami megtörténhet, az meg is fog történni, nem úgy, hogy ami elromolhat, az el is romlik”– mondta egy 1980-as rádióinterjúban Murphy.

Tehát, ha a csomagtartódba óvatlanuk beleteszed a hétvégi vásárlásod eredményét, szinte teljesen biztos, hogy a legragacsosabb valami – amit persze csak otthon veszel észre – már jó alaposan beleivódott szőnyegbe.

A rettenettől nagyjából az egész csomagtartó úszik!

Mivel a csomagtartó kárpitját nem lehet eltávolítani a ragacs eltüntetése emberes munka lesz. Az ötödikre felérve már tudod, hogy amikor a kereskedő felkínálta a csomagtértálcát, nem csak rád akart sózni valami haszontalan holmit.

Tehát, ha nem szeretnél így járni és még időben szeretnél cselekedni,nézd meg weboldalunk kínálatát.:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/gumi-csomagter-talca-gledring

Mielőtt behelyezed a megvásárolt csomagtértálcát, a csomagtartót porszívózd, ki majd a ragacsot nedves ruhával távolítsd el. Figyelj rá, hogy a kárpit teljesen száraz legyen, amikor csomagtértálcát a helyére teszed.

Ezzel elkerülöd, hogy a csomagtartótálca alatt penész telepedjen meg. A penész spórái nemcsak csúnyák és büdösek, de allergiát, súlyosabb esetben légzőszervi, vagy egyéb egészségügyi problémákat is okozhatnak.

Milyen csomagtértálcát vegyek?

Lényeges szempont, hasonlóan a gumiszőnyeghez, hogy csak méretpontos csomagtértálcát érdemes autódhoz vásárolni.

A nem  méretpontos a csomagtértálca nem fog megfelelően illeszkedni a csomagtartóhoz. Ha viszont nem illeszkedik pontosan, a szennyeződés a csomagtértálca alá folyik…

Csomagtérbe műanyagot vagy szőnyeget válasszak?

Ez többek között attól függ, hogy mit szeretsz jobban, és mire használod a csomagtartót.

csomagtértálca előnye a könnyű tisztítás, a szőnyeg előnye hogy csomagok nem csúszkálnak, viszont a takarítása igen macerás.

Miért is jó a csomagtértálca használata?

–       a csomagtartóban semmilyen karcolást vagy egyéb sérülést nem okoz mivel csúszásmentes

–       a csomagtartó kárpitja nem szennyeződik

–       a csomagtértálca könnyen és gyorsan tisztítható

–       hozzájárul a jármű értékének fenntartásához

Amennyiben méretpontos csomagtértálca vásárlása mellett döntesz, kényelmesen online is megvásárolhatod. Keress egy jó webáruházat, add meg az autód márkáját és típusát és persze haladj a kosárhoz.