A frottír anyag alapvető tulajdonságai


Webáruház / hétfő, május 2nd, 2022

A szövet egyik kiemelkedő tulajdonsága a jó nedvszívó képesség. A frottír anyag minden tekintetben tökéletes. Nagyon könnyen ápolható és nem igényel vasalást. Ha betartja az előírtakat a mosást illetően, akkor a színek sokáig élénkek maradnak. A belőle készült holmikat javasolt alacsony hőmérsékleten szárítani, amennyiben a folyamat géppel történik. A mosópor kiválasztásánál mindig célszerű figyelembe venni a textília színét. Nem ajánlott használni fehérítőt vagy klórt tartalmazó mosószert.

Az előírt mennyiségre figyeljen oda, hiszen a túladagolás a frottír anyag megkeményedéséhez és fakulásához vezethet. Az öblítő túlzott használatát is érdemes elkerülni, hiszen az fokozza a bolyhosodást és csökkenti a kelme nedvszívó képességét. Előfordul, hogy kihúzódik egy-egy szál a termékből. Ebben az esetben azokat nyugodtan levághatja, mivel nem okoz majd a későbbiekben problémát. Az első mosáskor enyhén szöszölődhet, ami teljesen természetes dolog. A frottír anyag beszerzésével az egész család kényelméért sokat tehet.

A plüss nagyker ajánlatai kedvezőek

Ez a textil nagyon sok árucikk alapanyaga. Gyerekruhák, melegítők és különböző mesefigurák készíthetőek belőle. A plüss nagyker piacvezető összegért kínálja a termékeit. Egyszínű, mintás variációkban is megvásárolható. Ha az interneten szeretné megtekinteni a kínálatot, akkor azt rendkívül könnyen megteheti. A webáruházak oldalain fontos információkat tudhat meg a rendelés folyamatáról. Az anyag nagyon keresett az ügyfelek körében, hiszen bőrbarát és rengeteg ruhanemű megalkotására alkalmas.

A plüss nagyker színvonalas termékeket kínál, így az alapanyagokból előállított ruhák biztosan strapabíróak lesznek. Az efféle üzletből való vásárlás során számolni kell azzal, hogy minimum 10 métert rendelhet, vagyis ennél kisebb mennyiséget nem árusítanak. Nem jelent problémát, ha valamilyen különleges igénye van az alapanyagokkal kapcsolatban, mivel a kereskedésben rövid időn belül legyártják. A plüss nagyker munkatársai az előzetes megbeszélések után kiszállítják az igényelt mennyiséget.