A jó rendszer mindent tud, mégis átlátható


Szolgáltatás / péntek, május 18th, 2018

Az olyan cégek esetében, mint egy étel házhoz szállítással foglalkozó étterem, rendkívül fontos, hogy a mindennapi feladatokat a lehető legrendszerezettebben, legegyszerűbben és leg átláthatóbban tudják elvégezni. Éppen ezért, nagyon fontos, hogy megbízható és az adott cég igényeihez a legalkalmasabb, még jobb esetben, kifejezetten rá alakított szoftvert alkalmazzon.
Az sem hátrány, ha a cég minden feladatát egyetlen ilyen rendszerrel lehet kezelni, és az adott funkciók egymással is kommunikálnak, hiszen így a hűségprogram kezelő és a kiszállítás kezelő rendszer, hogy csak kettőt emeljek ki a sorból, egyszerre működik, nem kell külön, az egyiket a másikkal megfeleltetni.
Természetesen fontos, hogy ezek az elemek külön-külön is tökéletesen működjenek, illetve, hogy az esetleges észrevételekkel legyen kihez fordulni. A tapasztalataink szerint, az a jó rendszer, amiben az olyan elemeket, mint a hűségprogram kezelő és a kiszállítás kezelő rendszer a felhasználó is könnyedén tud alakítani, de nehézségek esetén a megfelelő support is azonnal segíteni tud.
Egy másik nagyon jó tulajdonság, amit ma még csak kevés program nyújt, ha az adott rendszer alakítható, a piac igényeivel lépést tart és folyamatosan fejlődik.