A nyelviskola Budapest belvárosában elérhető


Szolgáltatás / szombat, szeptember 23rd, 2017

Manapság nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is egyre gyakrabban elgondolkodnak azon, hogy továbbtanuljanak. A nyelviskola Budapest területén lehetőséget kínál erre. Egyedüli oktatási módszerekkel vár minden tanulni vágyót.

A kihelyezett oktatási program mellett mód van egyéni, vagy csoportos, illetve online tanfolyamokra is. Az intézmények rendelkeznek a felnőttképzési törvény által meghatározott engedéllyel és az ISO minősítéssel. A felkészítő program elvégzésével sikeresen letehetők a magyar és a nemzetközi vizsgák egyaránt.

Ha úgy érzi, hogy itt a helye, jelentkezzen bátran, mert ezeket a nagyszerű lehetőségeket kár lenne kihagynia! A nyelviskola Budapest városában bármikor elérhető. Az oktatás előtt egy szintfelmérőt iratnak a jelentkezőkkel, ezután a tanulók céljainak megfelelően készül el a tanterv.

A órákon részt vevők nagyon sokat tanulnak. Több tanár is segíti a fejlődést. A szóbeli és írásbeli felmérőt is le kell tennie ahhoz, hogy sikeres legyen. A nyelviskola Budapest környékén rendkívül felkapott.