Az épített medence árak több tényező függvényében alakulnak


Webáruház / vasárnap, május 29th, 2022

A kertes házakkal rendelkezők megengedhetik maguknak, a rendelkezésre álló terület függvényében, hogy egy kerti medencét építsenek az otthonukban. Az épített medence árak különfélék lehetnek, leginkább a kialakítás módjától, a felhasznált alapanyagoktól és a mérettől függően alakulnak. A könnyűszerkezetes változatok kerülnek legkevesebbe, viszont a gyenge konstrukció nem időtálló.

Hosszútávon jobban jár az épített medenceárak terén egy minőségi monolit vasbeton szerkezet installálásával, mivel ez a változat hosszú éveken át el tudja látni a feladatát, így a befektetett összeg idővel megtérül. Az ilyen jellegű medence építés során 20 cm vastag monolit betonteknőt készítenek a telepítők, az oldalát és a fenéklemezt 8 mm hegesztett vashálóval vasalják és fém zsaluszerkezetet alkalmaznak, ami szavatolja a sima felületet. A monolit épített medence árak alakulásába a 1,5 mm vastagságú medencefólia minősége is beleszámít. A választék igen széles palettán mozog, úgy szín, mint mintázat terén.

A polikarbonát kerti medence fedés télen-nyáron jól jön

A nyári fürdőszezon mindössze 2-3 hónapig tart, ezen az időszakon kívül ajánlott a vizes objektumot valamivel leborítani. A kerti medence fedés történhet többféle módon, de igen népszerű alapanyag ebben a tematikában a polikarbonát. Az ebből készült víztiszta lemezekből akár eltolható tetőt is létre lehet hozni, ez még a nyári időszakban is hasznos, amikor fúj a szél vagy esik az eső. További előny, hogy a felület kiszűri a káros UV sugarakat.

A kerti medence fedés konstrukciójának a váza rozsdamentes és korrózióálló kell legyen, mivel az időtállóság csak ilyen módon oldható meg. A légkamrás polikarbonát felhasználásával további előnyök valósíthatóak meg ezen a területen, ugyanis az ilyen típusú lemezek 10 mm vastagságúak, szilárdak és kiváló a hőszigetelési és energetikai jellemzőjük. Ennek köszönhetően, az alkalmazásukkal a fürdőzési lehetőség akár hónapokkal is kitolható. A kerti medence fedés kiépítése érdekében, a medenceepites.net weboldalt működtető vállalat az érdeklődők rendelkezésére áll, a helyszíni felmérés és az árajánlat pedig térítésmentes.