Csupán egy kattintás és megnézheti a megújult Citroen Berlingot


Szolgáltatás, Webáruház / csütörtök, augusztus 29th, 2019

Indulhat a családi kirándulás, de annak is tökéletes, aki a párjával szeretné betenni hátra a bringákat egy kellemes túrázáshoz. Itt megnézheti a megújult Citroen Berlingot, ami garantáltan sok újdonságot és érdekességet tartogat Önnek is.

Ennek a modellnek a variálhatóság a védjegye. Még tágasabb lett és megtöbb lehetőséget kínál, ezért könnyen az igényeinkhez igazíthatjuk a különböző utazásokhoz. Alapból az XL és M méret közül lehet választani.

A különbség a hosszúságukban és a csomagtartó méretében mutatkozik meg leginkább, mivel a szélessége és az ülések száma azonos. A citroensipos.hu weboldalon megnézheti a megújult Citroen Berlingot, amely része a Citroën Advanced Comfort® programnak.

A hangszigetelésnek köszönhetően a menetzaj sokkal halkabbá vált, illetve új felfüggesztéseket és ergonomikus üléseket kapott a modell. Ezáltal válik valódi élménnyé az utazás. Az utastér eleve tágasnak számít, aminek az érzetét növelik a hatalmas ablakok, amiken keresztül csak úgy árad befelé a napfény. Megnézheti a megújult Citroen Berlingot, amely számos extrával rendelkezik.