Duguláselhárítás VIII. kerület – néhány kérdés a duguláselhárítással kapcsolatban


Szolgáltatás / szombat, augusztus 13th, 2016

A duguláselhárítás VIII. kerület egy profi szakemberekben álló csapat, mely duguláselhárítás, csatornamosás és csatornatisztítás területén a nap 24 órájában és a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll! Csak hívjon minket bátran és 2 órán belül ingyen kiszállunk a megadott helyszínre, hogy szakszerű megoldást nyújtsunk problémájára!

Bizonyára Önben is felmerül néhány kérdés a duguláselhárítással kapcsolatban: miért is igényel ez szaktudást, hiszen különböző eszközökkel házilag is orvosolható a problémla? Sok esetben tényleg megszüntethetjük a dugulást házipraktikákkal, de ezek csak rövid ideig nyújtanak megoldást és nem tudjuk orvosolni vele a probléma igazi okát. Kaphatók ugyan segédeszközök is a duguláselhárításhoz, de sokszor csak nagyobb kárt okozunk vele. Ezért célszerű inkább szakembert hívni, mert korszerű technológiával és profi felszereléssel (kamerás csővizsgálat, száloptikás készülék) gyorsan és szakszerűen le tudja hárítani a problémát.

De mennyibe is kerül a kiszállás és mennyi ideig tart míg a szakember a helyszínre ér? A duguláselhárítás VIII. kerület szakemberei ingyen kiszállnak a helyszínre, átlagosan 2 órán belül. És mennyi időbe kerül a dugulás elhárítása? Természetesen a probléma súlyosságától függ, de igyekszünk minél hamarabb orvosolni a problémát. Egy konyhai mosogató dugulásának elhárítása átlagosan 30-40 percig tart, a mosdó duguláselhárítása 20-30 percet vesz igénybe, míg egy fővezeték kidugaszolása kertes háznál 1-2 órába kerül. Mekkora kosszal jár a duguláselhárítás? Szinte semmilyen kosszal nem jár, nem folyik mellé a víz, és igyekszünk a lehető legtisztábban dolgozni. Ha a munka folytán bármilyen apró koszt okozunk, feltakarítjuk és rendet hagyunk magunk után.

Ha sikerül elnyernük bizalmát, dugulás esetén hívja bátran a duguláselhárítás VIII. kerület telefonszámát a nap bármelyik szakában, még hétvégén is!