Egészen finom, természetes hatást is elérhetünk, amit szinte észre sem vesznek


Egészség, Szolgáltatás / szerda, szeptember 26th, 2018

Amikor azt a szót halljuk, ajakfeltöltés, sajnos a legtöbb embernek először a félresikerült, vagy eleve más ízlésű megrendelők túlságosan megnövelt, úgymond „kacsaszája” ugrik be. Természetesen ízlések és pofonok, mert van, akinek ez kifejezetten tetszik, de fontosnak tartom kiemelni, a szájfeltöltés visszafogottabb, a közérzetünk javítására, szépségünk kihangsúlyozására szolgáló változatát.
Az ajakfeltöltés eredeti célja, hogy a vékony, szinte észrevehetetlen ajkakat egészségesebbé, teltebbé varázsolja, a szimmetriai hibákat kiküszöbölje és gyönyörű, puha, természetes ajkakat varázsoljon számunkra.
A száj, a szemekkel együtt a legmeghatározóbb eleme az arcunknak. Nagyon fontos része az önbizalmunknak, hogy ajkaink milyen megjelenéssel bírnak. A szájfeltöltés éppen ezért azoknak fontos beavatkozás, első sorban, akik nem elégedettek ajkaikkal, mert azok haloványak, vékonyak, felemásak, vagy ezekből akár több is fennáll.
Ilyen esetekben ez a megoldás egy fájdalommentes, kevesebb, mint egy órát igénybe vevő beavatkozás, mely után szebbnek, magabiztosabbnak érezhetjük magunkat, miközben arcunk vonala nem változik, csak szebb, egészségesebb egységet alkot.