Egy profi online kereskedelmi rendszer


Szolgáltatás / hétfő, január 8th, 2018

Mint mindenhol, a cégek irányítására használt szoftverek piacán is nagy a konkurencia, így fontos, hogy a lehető legjobb rendszer mellé a lehető legmagasabb minőségű háttértámogatást is megadják a cégek.
Az egyik nagy előnye a Neuwebdesknek, hogy az online kereskedelmi rendszerét olyan háttérsegítséggel értékesíti, mely folyamatos kommunikációt, a visszajelzések legmagasabb szintű figyelembe vételét és folyamatos fejlesztést jelent. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az online kereskedelmi rendszert, amit mi magunk terveztünk és támogatunk, a lehető legjobban tudják kezelni és így kihasználni ügyfeleink, ezért alap szolgáltatás a személyes oktatás.
A személyes oktatás egy olyan egyszeri szolgáltatás, amikor cégünk munkatársa személyesen megy el az ügyfélhez és töviről—hegyire mindent elmagyaráz a szoftver használatával kapcsolatban. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy az ügyfelet a későbbiekben magára hagyjuk, mert „már mindent tudnia kellene”, sőt, nagyon komolyan vesszük a folyamatos segítségnyújtást, elvégre számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél! Ennél jobb reklám nincs! Azt valljuk, hogy csak a legjobb termék tud ügyfelet szerezni és csak a legjobb háttér tudja őket megtartani!