Igazgyöngy nyaklánc, a kifinomultság jelképe


Szolgáltatás / vasárnap, szeptember 24th, 2017

A nemesfém ékszerek mindig divatosak voltak, azonban hosszú ideig kizárólag a felső társadalmi osztály számára elérhetők. Az arany gyűrű mind a nők, mind a férfiak körében közkedvelt ékszer a mai napig. Sokan divatékszerként is előszerettel viselik, hiszen az anyagukból kifolyólag nagyon időtállóak, egyáltalán nem érzékenyek és persze, gyönyörűek. Az viszont tény, hogy a karikagyűrűk és az eljegyzési gyűrűk szinte mindig aranyból készülnek. Ezért akik lánykérést vagy már házasságot terveznek, a megfelelő gyűrűkért felkeresnek egy aranyékszer boltot. Miért ne lehetne ez akár egy internetes üzlet? Manapság már arany gyűrű is kapható az interneten, ha pedig az olyan megbízható helyet választjuk a vásárlásra, mint a whiteandblack.hu webáruház, akkor biztosan nem fogunk csalódni.

A kínálatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, hiszen nincs olyan ékszerfantázia, ami itt nem válhat valóra. Fehér-, sárga vagy rózsaszín arany gyűrű? Természetesen, itt mindegyik van. Gyémánt, zafír, rubin, smaragd? Melyik a kedvence? Látogasson el a webáruházunkba, és válassza ki az igazit! A gyöngyös ékszerek mindig a kifinomultságot és az eleganciát jelképezték.

Az igazgyöngy nyaklánc hosszú ideig szinte minden más ékszernél drágább volt, hiszen a természetben találni igazgyöngy kagylókat rendkívül ritka. Éppen ezért az emberek zöme eddig csak gyöngy nyaklánc utánzatokkal találkozhatott. Nos, manapság már a valódi igazgyöngy sem elérhetetlen, mivel a világ számos helyén tenyésztenek igazgyöngyöt. A sós- és az édesvízi kagylók között van különbség. Noha a sósvízi fajták lassabban nőnek, sokkal tartósabbak, mint az édesvízi társaik.

Ha az Ön vágya egy igazgyöngy nyaklánc, nem kell messzi tengerekig elmennie érte, hiszen itt, Magyarországon is megvásárolható a White & Black Ékszer webáruházából vagy pedig a cég budapesti boltjából. A csodálatos igazgyöngy nyaklánc értéke egyrészt magától a gyöngytől függ, másrészt pedig a többi felhasznált anyagtól. Igény szerint választhatunk a gyémántkövekkel, rosegold vagy fehérarannyal készült nyakláncok közül.