Indol-3-carbinol kapszula és egyéb termékek a WTN-től


Szolgáltatás / szerda, június 14th, 2017

A Wise Tree Naturals termékek több olyan egészségügyi problémára is kínálnak természetes megoldást, amelyek napról napra egyre több embert érintenek. Példának okáért az indol-3-carbinol kapszula olyan módon segít a nőket érintő ösztrogéndominancia kezelésében, hogy beindítja a máj méregtelenítési funkcióját és a belek öntisztulási folyamatait. Ennek révén a felesleges ösztrogének vagy más néven xenoösztrogének is távoznak a szervezetből. Tudni kell, hogy bizonyos mértékben szükség van erre a hormonra, hiszen a megfelelő mennyiségű progeszteronnal együtt segít fenntartani a hormonegyensúlyt, ami elengedhetetlen az egészségmegőrzés érdekében és a női betegségek megelőzésében.

Ugyanakkor az indol-3-carbinol kapszula kifejlesztői erre is figyeltek, így ez csak az idegen ösztrogéneket hajtja ki a testből. Ezek lehetnek különféle vegyi anyagok és szintetikusan előállított vegyületek is, amelyeket a szervezet női nemi hormonként ismer fel, így az egyensúly felborulását eredményezhetik. Az indol-3-karbinol kapszula natúr összetevők révén éri el, hogy a káros elemek távozzanak, így nem kell tartani a hormonháztartás további megterhelésétől és egyéb mellékhatásoktól sem.

A Wise Tree Naturals márka másik népszerű terméke a myo-inozitol komplex, ami a szintén egyre gyakoribb inzulinrezisztencia esetén lehet a betegek segítségére. A mio inozitol hatása a sejtek hormonfelismerő képességének javításában nyilvánul meg, aminek köszönhetően a vércukor szintje ismét a normális határokon belül mozoghat. Ugyanakkor a mio inozitol hatása nemcsak a hormonháztartás egyensúlyán észlelhető, hanem a jobb májműködés és a kognitív funkciók, valamint a koncentrációs képesség javulásában is megnyilvánul.

Ráadásul a WTN terméke alfa-liponsavval együtt tartalmazza ezt az összetevőt, aminek hála, még gyorsan és látványosabb eredmény érhető el. Továbbá a mio inozitol hatása fahéj és króm révén is erősítve van, így rövid időn belül jól észlelhető javulást hozhat a WTN készítmény alkalmazása. Próbálja ki Ön is, és intsen búcsút a kellemetlen tüneteknek!