Miért fáj a vállunk?


Szolgáltatás / vasárnap, november 21st, 2021

A váll az emberi test legrugalmasabb ízülete.

Egyrészt ez nagyszerű, mert felemelhetjük és leengedhetjük karjainkat, forgathatjuk őket minden irányba, vakarhatjuk a hátunkat, labdát dobhatunk és nehéz táskákat is cipelhetünk. Ha ezekkel a mozdulatokkal probléma merül fel, akkor egy jó csontkovács Budapesten a segítségünkre lehet.

Vállunk mobilitásért azonban bizony drágán meg kell fizetnünk!

A vállízület hatalmas számú „alkatrészt” tartalmaz: csontokat, szalagokat, inakat, idegvégződéseket, bármelyikük szenvedhet terheléstől vagy csak egy rossz mozdulattól is.

Az eredmény tompa vagy éles fájdalom, de a vállak fájdalma súlyos belső betegséget is jelezhetnek. Ilyenkor mindenképp érdemes felkerülni csontkovácsunkat Budapesten, hogy mielőbb orvosolja a bajt.

Fájhat a vállunk, ha probléma van a belső szerveinkkel

Vállunk számos idegvégződést tartalmaz, amelyek különböző belső szervekhez kapcsolódik.  Kisugárzó fájdalom jelentkezik a vállban szívbetegség, infarktus, tüdőgyulladás, vagy a máj betegsége esetén. De pusztán egy rossz tartás következtében ésszerű megfizetni a csontkovácsolás árát, hogy ne szenvedjünk további fájdalmaktól. A csontkovácsolás ára akár egyszeri is lehet, ha a problémát már az elején megszűnteti csontkovácsunk és nem lesz szükség további kezelésre, csupán a helyes testtartást kell gyakorolnunk.