Okos termosztát internetes vezérléssel


Szolgáltatás / péntek, november 3rd, 2017

A tél ugyan még nem kezdődött meg, de a fűtésszezon igenis beköszöntött. A nappali átlaghőmérséklet meteorológiai műszerek nélkül is érezhetően lecsökkent, ezért aki még nem tette meg, legfőbb ideje, hogy intézkedjen a fűtéssel kapcsolatosan.

Egy kényelmi, modern megoldásnak minősül az okos termosztát felszerelése is, amely lehetővé teszi, hogy tulajdonképpen vezeték nélküli kapcsolattal, internetes úton vezérelhető legyen a gázkazán. Teljesen mindegy, hogy okostelefonról vagy táblagépről szeretnénk beállítani az éppen ideális hőmérsékletet, hiszen mindkét eszközről zökkenőmentesen irányítható az okos termosztát.

Amennyiben véletlenül nem áll rendelkezésre internetes elérhetőség, offline módban is használható marad a termosztát, ugyanis az okos termosztát programját kézzel is felül lehet bírálni, mégpedig a forgatógomb megfelelő hőmérsékletre történő beállításával. Nem csak maga a hőmérséklet állítható be, hanem az okos termosztátnál az időkorlátot is meg lehet szabni, vagyis hogy mennyi ideig szeretnénk tartani az adott hőmérsékleti szintet.