Pesten és Pest megyében bárhol és bármikor – vizgazfutesszerelo24.hu


Szolgáltatás / szombat, május 25th, 2024

Sajnálatos módon apukám idén meghalt, és anyu egyedül maradt a családi házban egy pestmegyei településen.

Én Somogy megyében élek a családommal, de anyu nem hajlandó leköltözni hozzánk. Egyedül attól tart, hogy mint minden öreg háznál, a szülőházamnál is, ami több mint 40 éves, felbukkanhatnak majd különféle meghibásodások.

Anyu különösen a fűtésrendszer meghibásodásaitól tart, és legfőképp attól, hogyha ez bekövetkezik, akkor hirtelen nem tud kihez fordulni. Szerencsére én jó időben felkészültem erre az eshetőségre, és átkutattam az internetet. Azt írtam be a keresőbe, hogy: Fűtésszerelő, fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében.

ĺgy találtam meg a vizgazfutesszerelo24.hu-t, amely, ahogy a neve is mutatja, roppant sok tevékenységgel foglalkozik – többek között szerencsére a fűtésrendszerek meghibásodásaival is. Ahogy átfutottam a weboldalukat, megállapítottam, hogy a bajban igazi segítséget jelentenek, ugyanis azt hirdetik, hogy akár 1 órás kiszállással is a meghibásodás helyére utaznak, mindamellett garanciát vállalnak a munkáikra. Mindezt 24 órás ügyeleti rendszerrel, 30 év tapasztalatával teszik.

Az is örvendetes, hogy minden esetben számlát adnak a munkáik után, mégpedig hiteles számlát, amely azt jelenti, hogy a lakásbiztosítással rendelkezőknek nem kerül pénzébe a javítás, ugyanis minden előírásnak megfelelő számláikat a biztosítók is elfogadják.

A honlapjuk mindenki számára áttekinthető, könnyen megtalálhatjuk rajta a saját problémánkat érintő részeket. A vizgazfutesszerelo24.hu-val a kapcsolatfelvétel is egyszerű: weboldalukon a telefonszámok mellett egy online űrlap is található, melyet kitöltve visszahívnak bennünket.

Anyunak is felírtam egy lapra az elérhetőségeket, azzal, hogy akár még éjjel is hívhatja őket. A lap tetejére ezt írtam: vizgazfutesszerelo24.hu – Fűtésszerelő, fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében.