Philips robotporszívó vagy házvezetőnő?


Szolgáltatás / péntek, október 13th, 2017

Aki kertes házzal rendelkezik, az többnyire igyekszik a lakásának környezetét szépítgetni. Az igényes udvar elsőszámú tényezői közé természetesen a hibátlan pázsit tartozik. Egy robotfűnyíró arra is képes, hogy tökéletesen egyforma magasságúra vágja le a füvet, ugyanakkor a legfontosabb tulajdonsága, hogy a tulajdonosának több szabadidőt biztosítson.

Ameddig a robotfűnyíró dolgozik, addig a ház gazdája nyugodtan pihenhet és olykor-olykor gyors pillantással ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e. Mielőtt azonban valaki gyorsan, meggondolatlanul helyezne a kosarába ilyen intelligens produktumokat, érdemes előtte utánanézni annak, hogy a kiszemelt robotfűnyíró mekkora területre ajánlott. Ehhez kapcsolódik az akkumulátor kapacitása is, hiszen abszolút nem mindegy, hogy a masina csupán a kert felével képes megbirkózni és rögtön hozni kell a töltőt vagy a gyep mindenféle beavatkozás nélkül válik kitűnően ápolttá.

Ezt a tevékenységet az előre beprogramozható funkció is elősegíti, így nem szükséges folyamatosan az ablakon át vizslatni, hogy az eszköz jó munkaerőnek bizonyul. A falon belüli térségek is gondozottak, rendezettek kell legyenek, azonban egy nagyobb családi fészek esetén nem biztos, hogy mindenki képes megbirkózni a mindennapi teendők mellett, a folyamatos takarítással is. A Philips robotporszívó búcsút int a házvezetőnőkkel kapcsolatos ideáknak, hiszen makulátlan tisztaságot hagy maga után.

Ez a gyártmány is, akárcsak a fűnyíró, előre beprogramozható, ráadásul eldönthető az is, hogy a helyiségeket cikkcakkban vagy cellánként portalanítsa. Amikor végzett és az akkumulátor már vészesen merül, a gép automatikusan a töltőállomására gurul, a kerekeinek köszönhetően. A Philips robotporszívó alján különféle kefék találhatóak, amelyek nem csupán a parkettről, hanem a szőnyegről is képesek eltávolítani a haj- és szőrszálakat, illetve a morzsákat. A Philips robotporszívó tökéletesen megállja a helyét ajándékként is. Mindegy, hogy milyen korosztályba sorolható személyt lep meg vele valaki, hiszen mindenkinek jól jön a kényelem.