Radiátor tisztítás lemezradiátorok esetében


Szolgáltatás / szombat, május 28th, 2022

A központi fűtés egyik legfontosabb részét a hőleadó egység jelenti, ami a legtöbb esetben a megbízható radiátor. Az évek során keletkező lerakódások eltömíthetik ennek a belső részét, csökkentve a hatékonyságot. Aggódni perszradiátor tisztítás manapság máre sokáig nem kell, ha észreveszi a baljós jeleket az ember, mert a  egyszerűen kérhető az interneten megtalálható központi fűtésszerelőktől is.

Érvényes ez a régebbi, öntöttvas modellekre is, amik bár valóban könnyedén tisztíthatók, igen nagy mérettel rendelkeztek és a hatásfokuk is rosszabb, mint a modernebb rendszereknél. A modernebb fűtési rendszereknél alkalmazott lemezradiátorok az öntöttvas radiátorokhoz képest lényegesen kisebbek, a hőleadásuk azon a nagy hajtogatott lemezfelületen történik.

Természetesen a radiátor tisztítás ezeknél is megoldható és gyakran igenis kötelező. Az említett lemezfelületek javarészt a radiátor belsejében találhatók, amiken az idő múlásával lerakódik a por és szennyeződés. A radiátor tisztítás segítségével meg lehet szabadulni ezektől, így a fűtés során azok nem jutnak a légkörbe. A baj azzal van, hogy a hőleadó felületén megtapadó por egy része a levegő áramlása során leválik és a helyiség légterébe kerül.

Kazán szerviz Budapest: a lényeg a biztonság

Mi a teendő, ha elromlik a kazán? Nem szabad csináld magad módon nekilátni a javításnak, hiszen abból sok jó nem származhat. Sokkal jobb egy szakira bízni a munkát. A szakértőnek köszönhetően a kazán szerviz Budapest városában megbízható és eredményes lesz. Akkor is tanácsos egy szakit hívni, amikor a tulaj egy korszerűbb, jobb hatásfokot és energiafelhasználást biztosító kazánra szeretné lecserélni a régit.

Évek óta kínálja a kazán szerviz Budapest szolgáltatást a futesrevital.hu cég. Az itt dolgozó munkatársak folyamatos továbbképzésen vesznek részt annak érdekében, hogy mindig tisztában legyenek a legújabb technológiákkal, megoldásokkal. A vállalat elérhető a +36 30 117 4252 telefonszámon és persze a fent említett weboldalon egyaránt.