Sminktetoválás zsíros bőrre


Szolgáltatás / vasárnap, augusztus 14th, 2022

A tartós szemöldök smink nem szokványos eljárás, mivel a mestereknek minden bőrtípushoz alkalmazkodniuk kell. A zsíros bőr azonban különleges figyelmet igényel. A legtöbb lány nincs tisztában azzal, hogy zsíros bőr esetén a sminktetoválás nem csupán nehéz, hanem néha szinte lehetetlen. Tény, hogy a zsíros bőr a szervezet túlzott faggyútermelésének jele. Ennek következménye a pattanás kialakulása. Maga a bőr megvastagodott, fényes és zsíros, ráadásul gyakran előfordul, hogy ez mitesszereket, pattanásokat és gyulladást okoz.

A tartós sminktetoválás azonban még így is elvégezhető, de nagy körültekintéssel. Először fontos, hogy tapasztalt mesterembert válasszunk, aki képes kiválasztani és végrehajtani a megfelelő technikát. A hatás időtartama nemcsak a szervezet viselkedésétől, hanem az eljárás utáni bőrápolás minőségétől is függ. Fontos tehát, hogy tapasztalt szakemberhez forduljunk, tartsuk magunkat a mester ajánlásaihoz és ne spóroljunk rajta! Ebben az esetben a sminktetoválás hatása hosszabb ideig lesz érezhető.

A fejbőr tetoválás az alopecia minden típusára alkalmazható

A modern kozmetikai eljárások számos problémát megoldhatnak, például a kopasz foltokat és a fejen lévő hegek elfedését. Ma a fejbőr tetoválás az egyik legkényelmesebb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja az androgén alopecia és a műtét utáni hegek elfedésének. Miért van szükség erre a beavatkozásra? A fejbőr tetoválás olyan eljárás, aminek során egy profi mester szőrtüszőket vagy hajszálakat rajzol a fejbőrre.

A pigmentek és a technika megfelelő megválasztásával az alig észrevehető hajszálak láthatóan sűrűbbé és dúsabbá válnak, a teljesen sima fejbőrön pedig az újra kinőtt haj illúziója jelenik meg. A kopaszodás mértékétől függően, elvégezhető a teljes fejbőrön vagy annak egyes részein. Ez az eljárás alkalmazható a hajnövekedés korrigálására, a haj dúsabbá tételére, a kopaszság elrejtésére és a hajbeültetési műtét látható eredményének javítására. A fejbőr tetoválást akkor is alkalmazzák, ha a fejbőrön sérülések vagy műtét utáni hegek vannak, amelyek megzavarják a normál hajnövekedést.