Térkő ár meghatározása személyre szabottan


Webáruház / kedd, december 13th, 2022

Egy igazi otthon nemcsak a ház falain belül értendő, hanem azokon kívül is. Fontos szempont, hogy a házunk megfelelő harmóniában legyen a telekkel, amin elhelyezkedik. A térkő egyre inkább elterjedt építőelem, amely több előnnyel is rendelkezik más burkolatokhoz képest. A betonnál és az aszfaltnál sokkal esztétikusabb, és nem kell nehéz munkával feltörni, ha szeretnénk lecserélni.

Kertépítés során az első és legfontosabb lépés a járdák, utak, pihenők kialakítása. Erre a legalkalmasabb burkolat a térkő. A terkoagyartotol.hu weboldalon széles méret, szín és forma választékban kínálnak térkövet, az oldalon feltüntetett térkő ár kiskereskedői ár.

Viszonteladói vásárlás esetén minden esetben árajánlat kérése szükséges. A kiváló minőségű, helyben gyártott térkő ár alakulása attól is függhet, hogy milyen mennyiséget vásárolunk. 50 m2 alatti raklapbontás esetén ugyanis 250 Ft felárat számítanak fel négyzetméterenként. A raklap bérleti díja visszatérítésre kerül, amennyiben visszajuttatjuk a telephelyre.

Olcsó térkő nagy választékban, közvetlenül a gyártótól

Ha térkő lerakásra adjuk a fejünket, első lépésként ajánlott feltérképezni a térkő és a térkövezés árakat. A Gyálon található Térkőüzem profi szakemberei saját gyártású térkő lerakását vállalják mind magánszemélyeknek, mind vállalkozásoknak.

A kiváló minőségű, olcsó térkő választható komplett, alapozással együtt járó térkövezési munkához, már meglevő alapra való burkoláshoz, kocsibeálló, járda, udvar, terasz kapubejáró burkolásához egyaránt. Térkövezés megkezdése előtt minden esetben szükséges a helyszíni felmérés ahhoz, hogy pontos árajánlatot tudjanak adni az elvégzendő munkára.

Az olcsó térkő árak alakulását befolyásolja az is, hogy milyen távolságra van a munkaterület a telephelytől. A gyáli telephely 25 km-es körzetén belül ingyenes a kiszállás, de ennél távolabbi helyszínre 180 Ft (+áfa) kilométerdíjat számolnak fel, amely befolyásolhatja az olcsó térkő árakat. Az oldalon található telefonszámon előzetes árajánlatot és minden szükséges segítséget megadnak térkövezéssel kapcsolatban.