Több érv a csiszolt beton mellett


Szolgáltatás / szerda, május 4th, 2022

Ha valamikor, akkor most egyre jobban meghatározó lesz, hogy milyen technikai megoldások mellett történik meg bizonyos munkafolyamatok elvégzése. Az alapanyagárak folyamatos drágulása miatt a spórolás jelentős figyelmet érdemel, de azért ez sem mehet a minőség rovására. A csiszolt beton a padlókészítés egy kiváló módja, ami valóban ötvözi a kellemest és a hasznost.

Az egyszerű öntött beton önmagában nem megfelelő az esetleges elvárásoknak ugyanis porózus szerkezete miatt számos helyzetben nem alkalmazható. Bizonyos ipari létesítményekben, bevásárlóközpontokban, de még odahaza sem szolgálja ki az igényeket. A csiszolt beton ezzel szemben már mást nyújt. A felület a kezelést követően jóformán úgy fog festeni, mint egy műgyantával leöntött felszín. Az egyedi küllem mellett ugyanakkor további pozitívumok ismerhetők fel. A tisztíthatóság egyszerűvé válik, mert nem fogja a csiszolt beton beinni a nedvességet.

A karcokkal szemben remekül ellenáll. A terhelhetősége azonnal megvalósulhat és nem kell várni feleslegesen száradásra, mint amikor csempézés történik. A felesleges környezeti terhelés is lemarad, hiszen nincs vegyszer kipárolgás semmilyen formában, az élettartam pedig magas. A csiszolt beton megkopása esetén, ami csak fokozott használat és hosszú idő eltelte után jelentkezik egy újabb kezeléssel felújítható. Az ehhez szükséges metódus és technikai eszközháttér egyszerűen megismerhető az epo-trend.hu weboldalon. Bátran mérjük fel a csiszolt beton különböző előnyeit, majd pedig aknázzuk azt ki a gyakorlatban.